Maak kennis met Skribbel®!

Skribbel® is ingericht om de omgeving van het kind intensief bij de dyslexie behandeling te betrekken. Ouders en leerkrachten krijgen instructies en tips die het oefenen leuk maken en het kind gemotiveerd houden. Ook kunnen zij online met elkaar communiceren en de voortgang volgen. Zo zorgt Skribbel® voor betrokken hulp waarbij het kind centraal staat. 

Benieuwd hoe de leefomgeving van Skribbel® eruit ziet? Bekijk deze video:

Skribbel® biedt kinderen een aantrekkelijke, speelse omgeving. Via een op het kind afgestemde reis door een dierentuin, worden leuke, stimulerende en zinvolle werkvormen aangeboden. Het kind wordt op zijn reis door de dierentuin vergezeld door oppasser Dex, die van alles uitlegt en eekhoorntje Skribbel, die meer als een maatje fungeert.

Benieuwd welke voordelen Skribbel® u allemaal te bieden heeft als zorgaanbieder?

Uniek behandeltraject voor elk kind

Het behandelprogramma is systematisch opgebouwd en volgt de bestaande leerlijnen voor lezen en spelling. Elke behandeling wordt afgestemd op het niveau en de onderwijsbehoeften van ieder kind. Dit betekent dat ieder kind een uniek behandeltraject volgt.

Voldoet aan criteria vergoed zorg

Skribbel® voldoet aan de criteria van het NKD en het protocol Dyslexie onderzoek en behandeling. Met de ontwikkeling van het online platform is rekening gehouden met deze normen.

Uniformiteit in zorg en inzicht

Voor u als zorgaanbieder wordt het gemakkelijker om uniforme hoogwaardige zorg te leveren. Alle behandelaren werken volgens gelijke principes en werkwijzen binnen Skribbel®.  


Heeft u vragen over het behandelprogramma Skribbel? Neem dan contact op via 078 – 790 00 55 of mail naar info@leestalent.nl

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

    Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Volg ons op