Maak kennis met Skribbel®!

Skribbel® is ingericht om de omgeving van het kind intensief bij de dyslexie behandeling te betrekken. Ouders en leerkrachten krijgen instructies en tips die het oefenen leuk maken en het kind gemotiveerd houden. Ook kunnen zij online met elkaar communiceren en de voortgang volgen. Zo zorgt Skribbel® voor betrokken hulp waarbij het kind centraal staat.  Leestalent werkt tijdens de behandelingen uitsluitend met Skribbel.

Benieuwd hoe de leefomgeving van Skribbel® eruit ziet? Bekijk deze video:

Skribbel® biedt kinderen een aantrekkelijke, speelse omgeving. Via een op het kind afgestemde reis door een dierentuin, worden leuke, stimulerende en zinvolle werkvormen aangeboden. Het kind wordt op zijn reis door de dierentuin vergezeld door oppasser Dex, die van alles uitlegt en eekhoorntje Skribbel, die meer als een maatje fungeert.


Benieuwd hoe de leefomgeving van Skribbel® eruit ziet? Bekijk deze video:


Benieuwd wat Skribbel® voor u en uw kind kan betekenen? 

Uniek behandeltraject voor elk kind
Het behandelprogramma is systematisch opgebouwd en volgt de bestaande leerlijnen voor lezen en spelling. Elke behandeling wordt afgestemd op het niveau en de onderwijsbehoeften van uw kind. Dit betekent dat ieder kind een uniek behandeltraject volgt.

Intensieve betrokkenheid van ouders  
Skribbel® ondersteunt ouders met uitgebreide informatie over de lesinhoud, samen met tips en instructies om het kind zo goed mogelijk te helpen. En via de ingebouwde communicatie-app kunt u als ouder te allen tijde overleggen en afstemmen met de leerkracht of IB’er en de behandelaar.

Geen EED? Toch een verantwoord steuntje in de rug! Ook kinderen die geen Ernstige Enkelvoudige Dyslexie (EED) hebben, maar wél een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij hun leesontwikkeling, kunnen baat hebben bij Skribbel®.Dit is mogelijk via Taallabyrint.


Benieuwd wat Skribbel nog meer voor uw kind kan betekenen?


Heeft u vragen over het behandelprogramma Skribbel? Neem dan contact op via 078 – 790 00 55 of mail naar info@leestalent.nl

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

    Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Volg ons op