Nieuwe cliëntenportaal bij Leestalent 

In het afgelopen half jaar zijn onze aanmeldingen fors gestegen, waar wij uiteraard erg trots op zijn. Om u zo efficiënt mogelijk te kunnen blijven helpen, hebben we de enkele aanpassingen doorgevoerd binnen ons aanmeldproces. Het aanmeldteam heeft er daarom voor gekozen om vanaf 1 september 2019 te gaan werken met een verdeling op regioverdeling in plaats van een verdeling op dossierniveau. Hierdoor heeft iedere regio een eigen contactpersoon, die weet wat er in de regio speelt en de contacten onderhoudt met ouders, scholen en gemeenten.

Voor de regio’s Drechtsteden, Hoeksche Waard, BAR, Rotterdam, Nissewaard, Voorne-Putten, Goeree Overflakkee en Bergen op Zoom is Martine Eijgelaar uw contactpersoon voor de aanmeldingen en planning.
 
Voor de regio’s Gorinchem, Gouda, Lansingerland, Den Haag, Maassluis, Nieuwegein, Utrecht, Apeldoorn, Nijmegen en Arnhem is Jacky Buermans uw contactpersoon voor de aanmeldingen en planning. In verband met haar zwangerschapsverlof zal Laura den Boer deze regio’s van mei tot en met september waarnemen.

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

    Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Volg ons op