clock

9 oktober, 2017

Folder

vacatures

comment

2 reactie

Werkervaringsplaats dyslexiezorg

Voor de regio Zwijndrecht, Gorinchem, Oud-Beijerland en Bergen op Zoom zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze 2e of 3e jaar’s student (M/V) psychologie of orthopedagogiek! Wil jij je inzetten voor kinderen met dyslexie? Grijp deze kans om alvast praktijkervaring op te doen!

Leestalent

Leestalent is onderdeel van hét Kindzorgcentrum Educto. Al sinds 2009 biedt de organisatie vergoede dyslexiezorg voor kinderen met ernstige enkelvoudige dyslexie. Leestalent behandelt op heel veel scholen in Zuidwest-, Midden- en Oost-Nederland. En met ook nog eens een groot aantal eigen vestigingen in die regio’s is de dyslexiezorg daar nooit ver weg. En het aantal behandellocaties groeit nog steeds.

Wat ga je precies doen?

Binnen Leestalent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de follow-up bij kinderen die de behandeling via de vergoede dyslexiezorg hebben afgerond. Je gaat verschillende tests bij kinderen afnemen op locatie. Vervolgens schrijf je een kort verslag. De follow up wordt verdeeld in verschillende regio’s met elk hun vestigingen van Leestalent. Voor de regio Zwijndrecht, Gorinchem, Oud-Beijerland en Bergen op Zoom hebben wij nog plaats voor jou!

Jouw profiel
 • Je bent 2e of 3e jaar student psychologie of orthopedagogiek (WO)
 • Je hebt affiniteit met leerproblemen
 • Je bent per direct minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar (duur stage in overleg)
 • Bereidheid tot reizen tussen verschillende vestigingen binnen de regio Zwijndrecht, Gorinchem, Oud-Beijerland en Bergen op Zoom
Wat biedt Leestalent jou

Allereerst kom je te werken bij een jonge en ambitieuze organisatie die innovatie van zorg op een succesvolle manier combineert met ondernemerschap. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag. Je hebt vooral direct contact met het team nazorg, bestaande uit psychologen en orthopedagogen van de verschillende vestigingen.

Verder bieden wij:

 • Een referentie bij goed verloop van de afgesproken periode
 • Een kans om praktijkervaring op te doen ter voorbereiding op een afstudeerstage
 • Vergoeding voor de aanvraag van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

Enthousiast?

Graag ontvangen wij z.s.m. je CV en korte motivatiebrief via sollicitatie@leestalent.nl. Bij gebleken geschiktheid vinden gesprekken op korte termijn plaats.

 

 1. Beste,

  Mijn naam is Myrthe Langerak, ik ben 20 jaar en ben momenteel 2e jaars psychologiestudent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik ben zeer geïnteresseerd in deze vacature, maar ik vraag me af wat de mogelijkheden zijn om te starten vanaf September?

  Ik ben momenteel nog veel aan het werk bij mijn oude baan, maar vanaf September is daar geen sprake meer van.

  Ik hoor graag uw reactie tegemoet!

  Met vriendelijke groet,

  Myrthe Langerak

  1. Goedemorgen Myrthe,

   Ik vroeg mij af of je ondertussen reactie hebt gekregen op je vraag. Ik hoor graag van je.

   Met vriendelijke groet,
   Maaike Hoogvliet

   Marketing & Communicatie Educto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Volg ons op